2 kilo puur zilver Nederlands muntgeld

1 review(s)
  • Prijs: € 921,50 per stuk
  • 10 stuks op voorraad
NU IN PRIJS VERLAAGD --  Nederlands muntgeld: deze zak bevat 2 kilogram puur zilver in de vorm van zilveren Guldens, Rijksdaalders en Tientjes. Iedere zak weegt tenminste 2,78 kilogram wat overeenkomt met 2 kilo puur zilver. De munten zijn namelijk geslagen in 72% zilvergehalte. Het kopen van Nederlands muntgeld is een geschikte manier om goedkoop in fysiek zilver te investeren.
 
Meer info

Deze zak bevat een mix zilveren guldens, rijksdaalders en/of tientjes. Alle munten zijn geslagen in 72% zilver. Elke zak bevat 2 kilogram aan puur zilver. Brutogewicht: 2,778 kilogram. Het kopen van Nederlands muntgeld is de voordeligste manier om fysiek zilver aan te kopen.

Zilver Nederlands muntgeld

De Nederlandse guldens, rijksdaalders en tientjes zijn geslagen in 72% zilver. Deze munten worden tegenwoordig voor de zilverwaarde verhandeld, doordat deze waarde hoger ligt dan de nominale waarde.

Beleggen in zilver

Beleggen in fysiek zilver is op deze manier voordelig en in kleine coupure mogelijk. Wij verhandelen deze zilveren munten in zakken per 2 kilo fijn zilver. Het gaat hierbij om zowel voor- als de naoorlogse zilveren guldens, rijksdaalders en tientjes, allen geslagen in 72% zilver.

Goedkoop zilver kopen

Dit is de meest goedkope manier om zilver te kopen. Ons aanbod is echter beperkt tot hetgeen we van particulieren inkopen, dus deze zakken zijn niet altijd voorradig.

Verkrijgbaarheid muntgeld

Nederlands muntgeld is doorgaans alleen verkrijgbaar indien wij voldoende zilveren munten kunnen inkopen van particulieren. Daar deze munten vandaag de dag uiteraard niet meer geslagen worden, zijn we afhankelijk van marktomstandigheden. Op onze website is aangegeven wanneer het Nederlands muntgeld verkrijgbaar is.

Specificaties

Producent Nederlandse Munt
Gehalte 72%
Conditie Circulated
Gewicht 2 kilo
Jaar van uitgifte Divers
Land van uitgifte Nederland
Uitgelicht Meest verkocht

Reviews

Gemiddelde beoordeling

  • Gemiddelde beoordeling
  • Prijs
  • Kwaliteit

Prijshistorie

Anderen kochten ook...

5 kilo puur zilver Nederlands muntgeld

5 kilo puur zilver Nederlands muntgeld

Prijs: € 2.284,00 per stuk

1 week levertijd

Nieuwe zilveren Maple Leaf munt 2018

Nieuwe zilveren Maple Leaf munt 2018

Prijs: € 15,50 per stuk Vanaf € 15,20 vanaf

1-2 dagen levertijd

Wiener Philharmoniker munt 2018

Wiener Philharmoniker munt 2018

Prijs: € 15,55 per stuk Vanaf € 15,25 vanaf

1-2 dagen levertijd