Ontdek onze nieuwe huiskoerier: gratis levering binnen Nederland voor elke bestelling t/m 31 december 2022
Taal
1000 Troy ounce zilver baar BTW-vrij - opslag in Zurich

1000 Troy ounce zilver baar BTW-vrij - opslag in Zurich

1000 Troy ounce zilver baar BTW-vrij, in combinatie met opslag in Zwitserland. De goedkoopste manier om fysiek zilver te kopen.

Deze zilverbaren worden volledig verzekerd en gealloceerd op naam opgeslagen in een zwaar beveiligde kluisruimte.
€ 21.365,66
1000 Troy ounce zilver baar BTW-vrij - opslag in Zurich

1000 Troy ounce zilver baar BTW-vrij - opslag in Zurich

3 weken levertijd
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestelling

1.000 Troy ounce zilver baar BTW-vrij

De 1.000 troy ounce zilverbaar is het grootste formaat van de baren zilver die wij aanbieden in combinatie met de opslag in Zwitserland. Dit is daarmee ook de goedkoopste optie voor het kopen van btw-vrij zilver. Deze baren zijn afkomstig van erkende producenten die voorkomen op de LBMA Good Delivery List. Deze baren zijn daardoor eenvoudig te aan- en verkopen. Alle baren wegen 1.000 troy ounce (31,103 kilogram) en zijn geslagen in tenminste 99,9% puur zilver.

Btw-vrij zilver

Zilveren baren worden in Nederland belast met 21% btw. Om die reden wijken particulieren vaak uit naar zilveren beleggingsmunten die onder een ander btw-tarief verhandeld kunnen worden. Het nadeel van deze munten is echter dat de productiekosten in verhouding vrij hoog liggen. Wilt u goedkoop zilver kopen, dan bent u het beste uit met de btw-vrije 1.000 troy ounce zilverbaren. Deze baren worden op naam opgeslagen in een douane entrepot in Zurich, Zwitserland. Wij maken gebruik van de kluisruimten van LOOMIS, de grootste opslagfaciliteit voor edelmetaal in Europa. In deze streng beveiligde opslag houden veel banken, waaronder Credit Suisse, een voorraad goud en/of zilver aan.

Tariefstelling btw-vrij zilver

Onze prijzen zijn gebaseerd op de actuele zilverprijs. Wij rekenen een lage, premie van doorgaans 2% boven de zilverprijs. Dit betekent dat u kunt investeren in fysiek zilver tegen een prijs slechts 2% hoger dan de actuele zilverwaarde. Alle kosten waaronder de productie- en verzendkosten zijn in deze prijsstelling inbegrepen.

 

Terugkoopgarantie

Naast een scherpe prijsstelling kunt u ook rekenen op onze terugkoopgarantie. Wij kopen deze zilverbaren terug tegen 98% van de dan geldende zilverprijs. U kunt uw btw-vrij zilver altijd weer eenvoudig online verkopen aan ons via onze andere website; Inkoop Edelmetaal.

Opslagkosten btw-vrij zilver

Voor de opslag van btw-vrij zilver betaalt u een tarief van 0,90% op jaarbasis (excl. 21% btw). De opslagkosten worden per kwartaal vooraf in rekening gebracht. Naast deze opslagkosten betaalt u geen andere kosten, dus geen inslag- uitslag of administratiekosten. De opslagkosten zijn inclusief verzekeringspremie voor een volledig verzekerde opslag van uw zilver.

Levering in douane-entrepot

Deze zilverbaren worden geleverd in het douane-entrepot van Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). U kunt deze baren dan ook uitsluitend kopen in combinatie met opslag en u kunt deze baren niet laten versturen of komen ophalen. Doordat de zilverbaren in dit douane entrepot worden opgeslagen kunt u voordelig zilver kopen, vrij van btw, en u kunt ook weer binnen het douane-entrepot het zilver terugverkopen.

The Silver Mountain is voor het aanbieden van haar producten vergunningplichtig ingevolge de Wet op het financieel toezicht en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.