Voor alle bestellingen geplaatst vanaf 17 mei dient u rekening te houden met een extra verwerkingstijd.
Wij verhuizen onze voorraad naar een groter magazijn en zullen vanaf 1 juni vanaf het nieuwe magazijn nieuwe bestellingen versturen.
Hebt u momenteel een bestelling met de status Backorder? Dan wordt uw bestelling verwerkt vanaf 1 juni.
X
100 Zilveren Rijksdaalders

100 Zilveren Rijksdaalders

Deze zak bevat 100 zilveren rijksdaalders, geslagen in 72% zilver. Elke zak weegt in totaal 1,500 kilo waarvan 1,080 kilo aan puur zilver. Dit is de goedkoopste manier om fysiek zilver te kopen.
€ 904,50
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 904,50
  • Persoonlijke aflevering met huiskoerier
  • Ophalen mogelijk in Baarn of Den Haag
  • Terugkoopgarantie op alle producten

100 Zilveren Rijksdaalders

De Nederlandse Rijksdaalders zijn allen geslagen in 72% zilver. Deze munten worden tegenwoordig voor de zilverwaarde verhandeld doordat deze waarde hoger ligt dan de nominale waarde. Het kopen van Nederlands muntgeld is een goedkope manier om in fysiek zilver te investeren.

Beleggen in fysiek zilver is op deze manier voordelig en in kleine coupure mogelijk. Wij verhandelen deze oude zilveren munten in zakken van de muntcentrale per 100 stuks. Het gaat hierbij om de na-oorlogse zilveren rijksdaalders geslagen in 72% zilver. Deze rijksdaalders wegen 15 gram per stuk. Een zak van 100 stuks weegt dus 1.500 gram. Dit is het bruto gewicht, de munten bevatten 72% zilver, het gewicht per zak aan puur zilver komt overeen met 1.080 gram zilver.

Wij verhandelen deze zakken met zilver tegen de huidige zilverprijs plus 10%. Dit is de meest goedkope manier om zilver te kopen. Ons aanbod is echter beperkt tot hetgeen we van particulieren inkopen, dus deze zakken zijn niet altijd voorradig.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.