100 Zilveren Rijksdaalders

  • Prijs: € 489,00 per stuk
  • Tijdelijk niet leverbaar

Dit product is helaas niet meer op voorraad

Voorraadalert
Deze zak bevat 100 zilveren rijksdaalders, geslagen in 72% zilver. Elke zak weegt in totaal 1,500 kilo waarvan 1,080 kilo aan puur zilver. Dit is de goedkoopste manier om fysiek zilver te kopen. Meer info

100 Zilveren Rijksdaalders

De Nederlandse Rijksdaalders zijn allen geslagen in 72% zilver. Deze munten worden tegenwoordig voor de zilverwaarde verhandeld doordat deze waarde hoger ligt dan de nominale waarde. Het kopen van Nederlands muntgeld is een goedkope manier om in fysiek zilver te investeren.

Beleggen in fysiek zilver is op deze manier voordelig en in kleine coupure mogelijk. Wij verhandelen deze oude zilveren munten in zakken van de muntcentrale per 100 stuks. Het gaat hierbij om de na-oorlogse zilveren rijksdaalders geslagen in 72% zilver. Deze rijksdaalders wegen 15 gram per stuk. Een zak van 100 stuks weegt dus 1.500 gram. Dit is het bruto gewicht, de munten bevatten 72% zilver, het gewicht per zak aan puur zilver komt overeen met 1.080 gram zilver.

Wij verhandelen deze zakken met zilver tegen de huidige zilverprijs plus 10%. Dit is de meest goedkope manier om zilver te kopen. Ons aanbod is echter beperkt tot hetgeen we van particulieren inkopen, dus deze zakken zijn niet altijd voorradig.

Specificaties

Producent Nederlandse Munt
Gehalte 72%
Conditie Circulated
Jaar van uitgifte Divers
Land van uitgifte Nederland

Reviews

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review

Prijshistorie

Anderen kochten ook...

2 kilo puur zilver Nederlands muntgeld

2 kilo puur zilver Nederlands muntgeld

Prijs: € 923,00 per stuk

1-2 dagen levertijd

5 kilo puur zilver Nederlands muntgeld

5 kilo puur zilver Nederlands muntgeld

Prijs: € 2.288,00 per stuk

1-2 dagen levertijd