Nieuw

10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022

10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022 10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022 10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022
10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022
  • Prijs: € 297,00 per stuk
4 weken levertijd

Beschrijving

Exclusief bij The Silver Mountain: 10 troy ounce zilverbaar van Silvernote uit het jaar 2022.

De 10 troy ounce Silver Note Rectangular Coin is een perfect voorbeeld van de filosofie van munthuizen. Door gebruik te maken van zowel traditionele munt- als lasergravureprocessen, hebben ze hun allereerste product geproduceerd om baar, munt, zilver en biljet te combineren in één uniek ontwerp. De munt heeft de vorm van een staaf, is gegraveerd met de afbeelding van een zilveren biljet en heeft een nominale waarde die wordt ondersteund door de regering van Niue.

Lees verder

10 troy ounce zilveren muntbaar Silvernote 2022

De Pressburg Mint, gevestigd in Slowakije, combineert klassieke munttradities met innovatieve nieuwe technologieën. De meeste munten die te koop zijn, hebben een ronde vorm. Soms produceren munthuizen echter munten in de vorm van een zilveren baar.

De 2022 10 troy ounce Silver Note Rectangular Coin is een perfect voorbeeld van de filosofie van munthuizen. Door gebruik te maken van zowel traditionele munt- als lasergravureprocessen, hebben ze hun allereerste product geproduceerd om baar, munt, zilver en biljet te combineren in één uniek ontwerp. De munt heeft de vorm van een staaf, is gegraveerd met de afbeelding van een zilveren biljet en heeft een nominale waarde die wordt ondersteund door de regering van Niue.

Op de voorzijde van de 2022 10 troy ounce Niue Silver Note Rectangular Silver Coin staat de iconische beeltenis van koningin Elizabeth II, gemaakt in 1998 door Ian Rank-Broadley. Dit veelgebruikte ontwerp toont de koningin in profiel met de Girls of Great Britain and Ireland Tiara. Achter Hare Majesteit zijn er verschillende artistiek ogende vormen in de munt gegraveerd, waaronder een driehoek in de rechter benedenhoek. Er is ook een reeks wervelende lijnen die zich uitstrekken over de randen. Langs de randen vindt u de munttekens en de woorden In Argentum Veritas. De keerzijde van de munt is blanco.

Lees minder

Specificaties

Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 10 troy ounce
Doel aankoop Beleggen
Jaar van uitgifte 2022
Land van uitgifte Niue

Alternatieven

1 kilo zilveren muntbaar silvernote 2022

1 kilo zilveren muntbaar silvernote 2022

Prijs: € 850,50 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review