1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt 2023

1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt 2023

1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt uit Oostenrijk, geslagen in 99.99% puur zilver van de huidige jaargang: 2023. Dit is één van de meest populaire zilveren beleggingsmunten in Europa.

€ 28,60
1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt 2023

1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt 2023

per stuk
De 1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt 2023 is beschikbaar per 20 stuks
1928 op voorraad
Levertijd bij grotere afname: 1 - 2 weken levertijd
Aantal Prijs per stuk
1-99 € 28,60
100-499 € 28,50
500-999 € 28,40
1000+ € 28,30
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

Wiener Philharmoniker zilveren munt 2023

 

De zilveren Philharmoniker munt van 2023 is uitgegeven door de Austrian Mint (Oostenrijkse Munt) en wordt geslagen in 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver (99.99%). De Philharmoniker munten worden sinds 2008 uitgegeven in zilver, voor die tijd gaf het Oostenrijkse munthuis deze munt alleen uit in een gouden variant.

Bij de zilveren Philharmoniker staat het Wiener Phiharmoniker Orkest centraal met op de voorzijde een aantal instrumenten en op de achterzijde een kerkorgel afgebeeld. De Philharmoniker munt heeft verder een gladde rand, wat afwijkt ten opzichte van andere gangbare zilveren beleggingsmunten.

Zilveren Philharmoniker munten zijn beschikbaar in de oorspronkelijke tubes van het munthuis waarin de munten per 20 stuks zijn verpakt. De tubes zijn gesealed en de munten zijn in nieuwstaat.

Voor particuliere beleggers zijn zilveren munten zoals de Philharmoniker een interessante keus, aangezien munten verhandeld kunnen worden onder de margeregeling, terwijl zilverbaren met 21% btw zijn belast. Daardoor is het kopen van munten aanzienlijk voordeliger én krijgt u meer terug mocht u het zilver in de toekomst (terug)verkopen. 

Waarom de zilveren Wiener Philharmoniker kopen?

Waarom de zilveren Wiener Philharmoniker kopen?

  • Meest gangbare zilveren beleggingsmunt in Europa
  • Geslagen in 99.99% puur zilver
  • Nieuwe munten in oorspronkelijke verpakking
  • Verhandeld onder de gunstige margeregeling

Ontwerp zilveren Wiener Philharmoniker munt

Ontwerp zilveren Wiener Philharmoniker munt

Voorzijde

Op de voorzijde van de zilveren Philharmoniker munt is een boeket van Filharmonisch instrumenten afgebeeld met daarboven de tekst WIENER PHILHARMONIKER weergegeven en de subtitel SILBER. De munten hebben een glad afgewerkte rand en de diameter van de munt is 37mm.

Ontwerp zilveren Wiener Philharmoniker munt

Achterzijde

De andere kant van de munt toont bovenaan de tekst REPUBLIK OSTERREICH en centraal afgebeeld is het “Groot-Pipe Organ” (orgel) uit Wenen afgebeeld uit de Gouden Concert Hall. Vervolgens de tekst 1 UNZE FEINSILBER. De nominale waarde is ook vermeld 1,50 EURO.

 

Monsterbox zilveren Philharmoniker munten

Monsterbox zilveren Philharmoniker munten

De Philharmoniker monsterbox bestaat uit 500 zilveren troy ounce Philharmoniker munten. In totaal is deze monsterbox goed voor ruim 15,5 kilo puur zilver. Deze bestaat uit 25 tubes met 20 zilveren 1 troy ounce Philharmoniker munten.

De rode monsterboxen van de Philharmoniker serie zijn stevig en eenvoudig te dragen door de handige inkepingen. Elke box is voorzien van een security seal waardoor vast te stellen is dat de box buiten het munthuis niet geopend is. The Silver Mountain levert zilveren Philharmoniker munten die nieuw zijn en direct via officiële distributeurs zijn gekocht. 

Specificaties

Specificaties

Gehalte
99,9%
Conditie
Nieuw
Gewicht
1 troy ounce
Jaar van uitgifte
2023
Land van uitgifte
Oostenrijk
Producent

Prijs historie

Stel in per

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.