1 troy ounce zilveren munten set Chameleon

1 troy ounce zilveren munten set Cameleon 1 troy ounce zilveren munten set Cameleon - Maple Leaf 1 oz zilveren munten set Cameleon - Maple Leaf 1 troy ounce zilveren munten set Cameleon - American Eagle 1 oz zilveren munten set Cameleon - American Eagle
1 troy ounce zilveren munten set Cameleon
  • Prijs: € 169,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

Deze set bevat twee prachtige Kameleon munten, Canada en Amerika. Deze Kameleonmunten hebben een unieke uitstraling. De munten veranderen namelijk van kleur wanneer er vanuit een andere hoek naar gekeken wordt. De Kameleon munten zijn gecreëerd doormiddel van een verfijnde combinatie van ruthenium, goud en een speciale coating. Beide Kameleon munten hebben een diameter van 40.6 mm en beide hebben ook een zeer lage oplage van slechts 500 stuks. Lees verder

1 troy ounce zilveren munten set Chameleon

Deze set bevat twee prachtige Chameleon munten, Canada en Amerika. Deze Chameleonmunten hebben een unieke uitstraling. De munten veranderen namelijk van kleur wanneer er vanuit een andere hoek naar gekeken wordt. De Chameleon munten zijn gecreëerd doormiddel van een verfijnde combinatie van ruthenium, goud en een speciale coating. Beide munten hebben een zeer lage oplage van slechts 500 stuks.

Uitgelicht

  • Beperkte oplage van slechts 500 stuks
  • 1 Troy ounce (31,103 gram)
  • Van kleur veranderde voorzijdes

Design van de Chameleon munten

De voorzijde van de Canada Chameleon munt toont het bekende esdoornblad, bekend van de Maple Leaf muntenserie. Het is echter niet het gewone esdoornblad, maar een die van kleur veranderd wanneer er vanaf een andere hoek naar gekeken wordt. Dit geeft de munt een erg unieke en mooie uitstraling. Op de achterzijde van de Canada Chameleon munt wordt Hare Majesteit Koningin Elizabeth II afgebeeld in combinatie met de nominale waarde van 1 dollar.

De voorzijde van de Amerika Chameleon munt bevat het vrijheidsbeeld, of Walking Liberty maar dan op een kleur veranderende manier. De kleur van het vrijheidsbeeld veranderd namelijk wanneer ernaar wordt gekeken vanuit een andere hoek. De achterzijde van de Amerika Chameleon munt toont een afbeelding, ontworpen door John Mercanti, van een arend.

Kameleon

Kameleons vallen onder de reptielen. Er zijn veel verschillende kameleon soorten, zelfs meer dan 180. Echter is er al een derde hiervan is te vinden op Madagaskar. Kameleons staan bekend om hun kleurveranderingen. Dit doen ze om zich te camoufleren en zo uit de klauwen van hun predatoren te blijven.  

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munten set Cameleon
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2020

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review