1 troy ounce zilveren munt Zwerver boven de zee van mist 2021

1 troy ounce zilveren munt Zwerver boven de zee van mist 1 troy ounce zilveren munt Wanderer above the Sea of Fog 1 troy ounce zilveren munt Zwerver boven de zee van mist Treasures of World Painting 2021
1 troy ounce zilveren munt Zwerver boven de zee van mist
  • Prijs: € 109,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Zwerver munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) met een afmeting van 40 x 40 mm. Ook heeft de Zwerver munt een nominale waarde van $1 aangezien de munt als wettig betaalmiddel dient in Niue.

Lees verder

De Zwerver munt staat in het teken van het schilderij “Der Wanderer über dem Nebelmeer”, ook wel de zwever boven de zee van mist. Dit bekende schilderij is geschilderd door de Duitse Caspar David. Om het schilderij op perfecte wijze weer te geven is de Zwerver munt geheel als een schilderij gemaakt. De Zwerver munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) met een afmeting van 40 x 40 mm. Ook heeft de Zwerver munt een nominale waarde van $1 aangezien de munt als wettig betaalmiddel dient in Niue. De unieke uitstraling doet de Zwerver munt erg opvallen. Het lijkt net alsof u een schilderij in uw handen heeft in plaats van een munt. Dit maakt de Zwerver munt erg bijzonder. De Zwerver munt heeft een oplage van 999 stuks. 

Uitgelicht

  • Oplage van 999 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Lijkt op een echt schilderij

Design van de Zwerver munt

De voorzijde van de Zwerver munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De vorm van deze zijde is vierkant, wat ongewoon is. De reden dat de munt vierkant is, is omdat de achterzijde van de Zwerver munt oogt als een echt schilderij. Op de achterzijde is het schilderij “Der Wanderer über dem Nebelmeer” weergegeven. Rondom het schilderij is zelfs een lijst te zien dat geheel bij het design aansluit. Het design zelf toont een man die vanaf een rots over een zee van mist kijkt. De Zwerver munt heeft een schitterende uitstraling en is erg uniek aangezien de munt lijk op een echt schilderij. De verfijnde details doen de munt op prachtige wijze opvallen. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Zwerver boven de zee van mist
Producent Mint of Poland
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Niue

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review