1 troy ounce zilveren munt Wallstreetbets 2021

1 troy ounce zilveren munt Wallstreetbets 2021 1 troy ounce zilveren munt Wallstreetbets 2021 - achterkant zilveren munt Wallstreetbets 2021 voor en achterkant 1 troy ounce zilveren munt Wallstreetbets 2021 1 troy ounce zilveren munt Wallstreetbets 2021
1 troy ounce zilveren munt Wallstreetbets 2021
  • Prijs: € 35,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De WallStreetBets munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver met een diameter van 39 mm. De munt bevat veel details en heeft een prachtige uitstraling. 

Lees verder

De WallStreetBets munt staat geheel in het teken van WallStreetBets. WallStreetBets is een subreddit waar deelnemers aandelen en optiehandel met elkaar bespreken. De term Wall Street wordt veel gebruikt in de financiële wereld en is een verzamelmunt voor de Amerikaanse financiële markten. Op Wall Street is de New York Stock Exchange gevestigd. Ook zijn er hoofdkantoren van grote Amerikaanse brokers en zakenbanken te vinden. De WallStreetBets munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver met een diameter van 39 mm. De munt bevat veel details en heeft een prachtige uitstraling. 

Uitgelicht

  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Staat in het teken van WallStreetBets
  • Bevat een speelse uitstraling

Design van de WallStreetBets munt

De WallStreetBets munt heeft een speelse en rebelse uitstraling. Op de voorzijde van de WallStreetBets munt is een raket te zien. Hieromheen staan ook het gehalte, gewicht en jaar van uitgave van de munt. Op de voorzijde is een mannetje te zien die met zijn armen wijd staat. Dit is het logo van WallStreetBets. De naam van de munt staat in een graffiti stijl afgebeeld. Boven het mannetje staat “buy high” en “sell higher”. De achtergrond de afbeelding gevat grafische vormen die een diepte creëren.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Wallstreetbets 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review