Aanbieding

1 troy ounce zilveren munt Saint-Helena engel verguld 2021

1 troy ounce zilveren munt Saint-Helena engel verguld 2021 1 oz zilveren munt Saint-Helena engel verguld 2021 Proof 1 troy ounce zilveren munt Saint-Helena engel verguld 2021 Proof zilveren munt Saint-Helena engel verguld 2021 Proof zilveren munt Saint-Helena engel verguld 2021 - certificaat zilveren munt Saint-Helena engel verguld - doos
1 troy ounce zilveren munt Saint-Helena engel verguld 2021
  • Prijs: € 199,95 per stuk
Maximaal 6 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Saint-Helena munt is van Proof kwaliteit geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). De munt maakt deel uit van de Queen Virtues serie.

Lees verder

De Saint-Helena munt is van Proof kwaliteit geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%). De munt maakt deel uit van de Queen Virtues serie. Deze serie staat in het teken van de belangrijkste deugden voor een monarch. Dit kan ook wel het succes bij het overwinnen van een vijand genoemd worden. De Saint-Helena munt is deels verguld, waardoor deze erg opvalt. Daarnaast is het design erg sierlijk en geeft dit de munt een prachtige uitstraling. De Saint-Helena munt is geslagen door de Oost-Indische Compagnie. Historisch gezien staan is dit een van de meest bekende bedrijven. Ze zijn bekend over het vervoeren van onder andere kruiden, thee en katoen naar Nederland. In 1800 is de Oost-Indische Compagnie gestopt maar kwam weer tot leven toen The East India Company London besluit onder deze naam voedsel te verkopen en verzamelmunten te produceren. De Saint-Helena munt heeft een beperkte oplage van 750 stuks wereldwijd. Daarnaast is de decimeter van de munt 38,61 mm en heeft deze een nominale waarde van £1. Dit komt omdat de Saint-Helena als wettig betaalmiddel dient in Saint-Helena. Dit is het eiland waarnaar Napoleon na zijn verlies werd verbannen. Het is tevens de plek waar hij op 51-jarige leeftijd is gestorven. De Saint-Helena munt heeft een verfijnde uitstraling. Subtiele details doen het design op prachtige wijze naar voren komen. 

Uitgelicht

  • Geslagen door de Oost-Indische Compagnie
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%) 
  • Proof kwaliteit 

Design van de Saint-Helena munt

De voorzijde van de Saint-Helena munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De achterzijde van de Saint-Helena munt toont een vergulde vrouw. Zij houdt een palm vast en stelt een overwinnaar voor. Subtiele details doen de vrouw erg opvallen. Haar vleugels zijn op sierlijke wijze afgebeeld en komen mooi naar voren. De Saint-Helena munt heeft sierlijk design en prachtige uitstraling.  

Verpakking

De munt wordt individueel verpakt in een munthoesje. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Saint-Helena engel verguld 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Maak de serie compleet

1 troy ounce zilveren munt Saint-Helena engel 2021

1 troy ounce zilveren munt Saint-Helena engel 2021

Prijs: € 31,30 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

1 troy ounce zilveren munt Saint-Helena engel 2021 Proof

1 troy ounce zilveren munt Saint-Helena engel 2021 Proof

Prijs: € 99,95 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

1 troy ounce gouden munt Saint-Helena engel 2021 Proof

1 troy ounce gouden munt Saint-Helena engel 2021 Proof

Prijs: € 3.490,00 per stuk

Tijdelijk niet leverbaar

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review