Koala 2021 zilveren munt 1 troy ounce

1 Troy ounce zilveren munt Koala 2021 1 Troy ounce zilveren munt Koala 2021 - achterkant
1 Troy ounce zilveren munt Koala 2021
  • Prijs: € 32,50 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Koala munt bevat 1 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 40,90 mm. Aangezien de Koala munt in Australië als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd heeft deze een nominale waarde van $1.

Lees verder

De Koala munt wordt uitgegeven door de Perth Mint sinds 2007. De 2021 editie bevat een nieuw ontwerp, maar staat nog steeds, zoals de vorige jaren, in het teken van de koala. De koala wordt namelijk sterk met Australië geassocieerd. De Koala munt bevat 1 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 40,90 mm. Aangezien de Koala munt in Australië als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd heeft deze een nominale waarde van $1. De Koala munt heeft een oplage van 300.000 stuks. 

Uitgelicht

  • Oplage van 300.000 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • In het teken van de koala

Design van de Koala munt

De voorzijde van de Koala munt toont een beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. Deze beeltenis is ontworpen door Jody Clark. Hieromheen zijn de nominale waarde en het land van uitgifte af te lezen. De achterzijde van de Koala munt toont een slaperige koala. De koala zit tussen de takken van een eucalyptusboom en heeft een zeer schattige uitstraling. Onderaan de munt zijn ook het gewicht, gehalte en jaar van uitgifte af te lezen. De Koala munt heeft een prachtige uitstraling en veel details.

Lees minder

Specificaties

1 Troy ounce zilveren munt Koala 2021
Producent Perth Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Beleggen
Jaar van uitgifte 2021
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review