1 troy ounce zilveren munt Godzilla 2021

1 troy ounce zilveren munt Goldzilla 2021 zilveren munt Goldzilla 2021
1 troy ounce zilveren munt Goldzilla 2021
  • Prijs: € 40,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Godzilla munt staat, zoals de naam al verklapt, in het teken van Godzilla. De Godzilla munt is geslagen naar aanleiding van de Godzilla vs. Kong film.

Lees verder

De Godzilla munt staat, zoals de naam al verklapt, in het teken van Godzilla. De Godzilla munt is geslagen naar aanleiding van de Godzilla vs. Kong film. In deze film gaan de twee iconische monsters met elkaar de strijd aan. Godzilla is een dinosaurusachtig monster. Officieel behoort Godzilla tot de Kaijumonsters. De Godzilla munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver en heeft een diameter van 39 mm. Aangezien de Godzilla munt in Niue wordt beschouwd als een wettig betaalmiddel heeft deze een nominale waarde van $2. De Godzilla munt heeft een oplage van 25.000 stuks. Vanwege het simpele design komt Godzilla prachtig naar voren. 

Uitgelicht

  • Oplage van 25.000 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,99%)
  • Gebaseerd op de nieuwe Godzilla vs. Kong film

Design van de Godzilla munt

De voorzijde van de Godzilla munt toont het wapen van Niue. Ook zijn de nominale waarde en het jaar van uitgifte af te lezen. Op de achtergrond zijn Godzilla en Kong al vechtend te zien. Dit dient als een zeer toepasselijk detail en trekt de aandacht. Op de achterzijde van de Godzilla munt is Godzilla te zien. Godzilla bevat veel details en komt daarom prachtig naar voren. Ook is “Godzilla” af te lezen. De Godzilla munt heeft een simpel design wat de afbeelding van Godzilla tot zijn recht laat komen. 

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt Goldzilla 2021
Gehalte 99,9%
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review