Zilveren munt Chinese mythen en legendes dragon gekleurd 2021

1 troy ounce zilveren munt dragon gekleurd 2021 zilveren munt dragon gekleurd 2021 1 troy ounce zilveren munt dragon gekleurd 2021 - achterkant 1 troy ounce zilveren munt dragon gekleurd 2021 - doos
1 troy ounce zilveren munt dragon gekleurd 2021
  • Prijs: € 67,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Chinese Mythen en Legendes Draak munt maakt deel uit van de zeer gewilde Chinese Myths and Legends serie die bekend staat om prachtige details. Deze serie zet Chinese draken in het zonnetje.

Lees verder

De Chinese Mythen en Legendes Draak munt is een nieuwe indrukwekkende munt van de Perth Mint. Het is een munt die voortborduurt op de Dragon Phoenix munt van 2017 en heeft een verbluffende uitstraling. De Chinese Mythen en Legendes Draak munt maakt deel uit van de zeer gewilde Chinese Myths and Legends serie die bekend staat om prachtige details. Deze serie zet Chinese draken in het zonnetje. Draken worden namelijk traditioneel beschouwd als een symbool van geluk, kracht en overvloed. De munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%) en bevat prachtige kleuren die de Chinese Mythen en Legendes Draak munt erg doen opvallen. Ook heeft de Chinese Mythen en Legendes Draak munt een nominale waarde van $1. De munt heeft dit aangezien deze als een wettig betaalmiddel wordt beschouwd in Australië. De oplage van de munt is 5.000 stuks wereldwijd. De Chinese Mythen en Legendes Draak munt heeft een zeer indrukwekkende uitstraling dankzij de prachtige kleuren en vele details. De munt trekt zeker de aandacht en ziet er prachtig uit. 

Uitgelicht

  • Oplage van 5.000 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Deel van de Chinese Myths and Legends serie van de Perth Mint

Design van de Chinese Mythen en Legendes Draak munt

De voorzijde van de Chinese Mythen en Legendes Draak munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De beeltenis is ontworpen door Jody Clark. Naast de beeltenis is ook de nominale waarde, het jaar en land van uitgifte, gewicht en gehalte weergegeven. De achterzijde van de Chinese Mythen en Legendes Draak munt toont een zeer indrukwekkende afbeelding van een Chinese draak. Zowel de draak als de achtergrond bevatten prachtige details. De draak zelf ziet er machtig uit en bevat schitterende rood en gele kleuren. Dit sluit goed aan bij de Chinezen de draak op traditionele wijze afbeelden. De Chinese draak wordt geassocieerd met geluk en wordt gezien als de stichter van de keizerlijke familie. Het design laat de Chinese Mythen en Legendes Draak munt geheel tot zijn recht komen. De munt is erg indrukwekkend en trekt zeker de aandacht. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt dragon gekleurd 2021
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review