Zilveren munt Chinese mythen en legendes dragon 2021

1 troy ounce zilveren munt dragon 2021 zilveren munt draak 2021 1 troy ounce zilveren munt dragon 2021 - achterkant
1 troy ounce zilveren munt dragon 2021
  • Prijs: € 45,00 per stuk
Maximaal 135 op voorraad Nabestellen niet mogelijk

Beschrijving

De Chinese Mythen en Legendes Draak munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%). De munt heeft ook een nominale waarde van $1 aangezien deze als wettig betaalmiddel beschouwd wordt in Australië.

Lees verder

Er is een nieuwe toevoeging aan de bekende Chinese Myths and Legends serie van de Perth Mint. Namelijk de Chinese Mythen en Legendes Draak munt. Deze munt is voortgeborduurd op de Dragon Phoenix munt van 2017 en is zeer indrukwekkend. Net zoals bij de rest van de Chinese Myths and Legends serie heeft de Chinese Mythen en Legendes Draak munt prachtige details. De Chinese Mythen en Legendes Draak munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,99%). De munt heeft ook een nominale waarde van $1 aangezien deze als wettig betaalmiddel beschouwd wordt in Australië. De Chinese Mythen en Legendes Draak munt heeft een wereldwijde oplage van 45.000 stuks. Het schitterende design en de vele details geven de Chinese Mythen en Legendes Draak munt een prachtige en indrukwekkende uitstraling. Het is zeker een munt die aandacht trekt. Net zoals bij de andere munten van de Perth Mint is ook de Chinese Mythen en Legendes Draak munt van de beste kwaliteit. 

Uitgelicht

  • Oplage van 45.000 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Deel van de Chinese Myths and Legends serie van de Perth Mint

Design van de Chinese Mythen en Legendes Draak munt

De voorzijde van de Chinese Mythen en Legendes Draak munt toont de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. De beeltenis is ontworpen door Jody Clark. Naast de beeltenis is ook de nominale waarde, het jaar en land van uitgifte, gewicht en gehalte weergegeven. De achterzijde van de Chinese Mythen en Legendes Draak munt toont een prachtige afbeelding van een Chinese draak. De afbeelding is erg rijk in detail en dit loopt op indrukwekkende wijze over in de achtergrond. De Chinese draak wordt geassocieerd met geluk en wordt gezien als de stichter van de keizerlijke familie. Het prachtige design en de vele details doen de Chinese Mythen en Legendes Draak munt erg opvallen. De munt heeft een prachtige uitstraling en ziet er erg indrukwekkend uit.

Deze munten worden individueel geleverd in munthoesjes.

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce zilveren munt dragon 2021
Conditie Brilliantly Uncirculated
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review