Zilveren munt Best Wishes On Your Wedding Day

Zilveren munt Beste wensen op je trouwdag 2020 Zilveren munt Beste wensen op je trouwdag 2020 - achterkant Zilveren munt Beste wensen op je trouwdag 2020 geschenkdoos geschenkdoos Zilveren munt Beste wensen op je trouwdag 2020 Zilveren munt Beste wensen op je trouwdag 2020 - cadeau Zilveren munt Beste wensen op je trouwdag 2020 - cadeaubox
Zilveren munt Beste wensen op je trouwdag 2020
  • Prijs: € 112,00 per stuk
Maximaal 2 op voorraad Nabestellen niet mogelijk
Mikropakket Post NL iDeal

Beschrijving

Bent u op zoek naar een origineel trouwcadeau? Dan is deze 1 Troy ounce zilveren munt een prachtig geschenk. Deze zilveren munt is speciaal ontworpen als trouwgeschenk voor het bruidspaar. Lees verder

1 Troy ounce zilveren munt Best Wishes On Your Wedding Day

Bent u op zoek naar een origineel trouwcadeau? Dan is deze 1 Troy ounce zilveren munt een prachtig geschenk. Deze zilveren munt is speciaal ontworpen als trouwgeschenk voor het bruidspaar.

De munt bestaat voor 99,99% uit puur zilver en is geslagen door de Royal Canadian Mint uit Canada. De munt is een wettig Canadees betaalmiddel ter waarde van 20 dollar en voorzien van het jaartal 2020.

Aan beide zijden van de munt is een selectief roségouden plating toegevoegd, die het ingewikkeld gevormde hart op de keerzijde tot leven brengt, evenals het portret van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II op de voorzijde.

De munt wordt geleverd inclusief een speciaal ontworpen certificaat in kleur, met ruimte om uw eigen persoonlijke felicitaties toe te voegen. Tenslotte komt de munt in een luxe geschenkdoos.

Lees minder

Specificaties

Zilveren munt Beste wensen op je trouwdag 2020
Producent Royal Canadian Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Proof
Gewicht 1 troy ounce
Jaar van uitgifte 2020
Land van uitgifte Canada

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review