2015 - Zilveren Lunar munt 1 troy ounce - jaar van de geit

  • Prijs: € 23,95 per stuk
  • Tijdelijk niet leverbaar
Lunar zilveren munten van de Perth Mint; 2015 Het jaar van de Geit. Deze munten zijn geslagen in 1 troy ounce puur zilver Meer info

Dit product is helaas niet meer op voorraad

Voorraadalert

1 troy ounce zilver Lunar munt 2015

De nieuwste 1 troy ounce zilveren munten van jaargang 2015 zijn in de loop van september leverbaar bij The Silver Mountain.

Deze zilveren munt is uitgegeven door de Perth Mint uit Australie. De munt bevat 1 troy ounce, ofwel 31.103 gram, puur zilver. 2015 is het jaar van de geit volgens de Chinese jaartelling en op deze jaartelling is het design van de Lunar munten gebaseerd. Op de voorzijde van de munt zijn drie geiten afgebeeld met daarbij de tekst Year of the Goat.

De Lunar serie is door het jaarlijks wisselende design erg populair onder verzamelaars van zilveren munten. Ook voor beleggers in fysiek zilver is de munt interessant, aangezien de munt 1 troy ounce puur zilver bevat en wereldwijd goed verhandelbaar is.

De Lunar munt beschikt over de status van wettig betaalmiddel en kan in Australia als betaalmiddel van 1 dollar gebruikt worden.

Alle zilveren Lunar munten worden geleverd in de oorspronkelijke verpakking, in een muntencapsule waarin de munt is beschermt tegen bedreigingen van buitenaf zoals krassen en aanslag.

Specificaties

Producent Perth Mint
Gehalte 99,9%
Conditie Zo goed als nieuw
Jaar van uitgifte 2015
Land van uitgifte Australië

Prijshistorie