Pamp Suisse - Lady Fortuna - 1 troy ounce goudbaar

1 troy ounce goudbaar Pamp Suisse Fortuna Goudbaar 1 troy ounce Pamp Suisse
1 troy ounce goudbaar Pamp Suisse Fortuna
  • Prijs: € 1.810,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

 Deze Pamp Suisse baar is geslagen in 1 troy ounce (31,1 gram) puur goud (99,99%). Naast dit gewicht zijn er ook nog andere gewichten verkrijgbaar bij The Silver Mountain.

Lees verder

Pamp Suisse baren worden geslagen door de Zwitsere producent PAMP. Dit staat voor Produits Artistiques Métaux Précieux. De Pamp Suisse baren staan bekend om puur goud (99,99%) van uitstekende kwaliteit. Iedere baar bevat een uniek serienummer en wordt geleverd inclusief certificaat van echtheid. Deze Pamp Suisse baar is geslagen in 1 troy ounce (31,1 gram) puur goud (99,99%). Naast dit gewicht zijn er ook nog andere gewichten verkrijgbaar bij The Silver Mountain. Bekijk ook de andere Pamp Suisse goudbaren.

Pamp staat bekend om haar goudbaren van uitstekende kwaliteit. De Good Delivery Status van de London Bullion Market Association (LBMA) bevestigt dit. Deze status is wereldwijd erkent en betekent dat de goudbaren aan de strenge eisen van de LBMA voldoet. Als gevolg hiervan zijn de goudbaren ook wereldwijd goed verhandelbaar. De Pamp Suisse goudbaren hebben naast uitstekende kwaliteit ook een prachtige uitstraling. De Pamp Suisse goudbaren bevatten veel schitterende details en geven Lady Fortuna weer. Volgens de Romeinse mythologie was Lady Fortuna de godin van het lot, waaronder dus ook geluk. Ze wordt samen met een cornucopia, de hoorn des overvloeds afgebeeld. Deze hoorn staat symbool voor geluk en overvloed. Dit is een interessant en toepasselijk detail.

De goudbaren van Pamp zijn erg gewild en niet makkelijk te verkrijgen. Dit maakt de Pamp Suisse goudbaar nog interessanter. De Pamp Suisse goudbaar is een goede keuze vanwege de uitstekende kwaliteit, prachtige uitstraling en 1 troy ounce puur goud.

 

Bent u op zoek naar andere goudbaren om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce goudbaar Pamp Suisse Fortuna
Producent Pamp Suisse
Gehalte 99,99%
Conditie Circulated
Gewicht 1 troy ounce
Jaar van uitgifte Divers
Land van uitgifte Zwitserland

Alternatieven

Umicore 1 troy ounce goudbaar met certificaat

Umicore 1 troy ounce goudbaar met certificaat

Prijs: € 1.803,00 per stuk Vanaf € 1.794,00 vanaf

Op voorraad

Goudbaar 1 troy ounce Britannia Royal Mint

Goudbaar 1 troy ounce Britannia Royal Mint

Prijs: € 1.835,00 per stuk Vanaf € 1.829,00 vanaf

Tijdelijk niet leverbaar

Goudbaar 1 troy ounce C. Hafner

Goudbaar 1 troy ounce C. Hafner

Prijs: € 1.803,00 per stuk Vanaf € 1.794,00 vanaf

3 weken levertijd

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review