Opslag Zurich

1 Troy ounce palladium baar Credit Suisse BTW vrij - opslag in Zurich

Palladium baar Credit Suisse
  • Prijs: € 2.434,00 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

1 Troy ounce palladium baar Credit Suisse .BTW vrij investeren in palladium, in combinatie met beveiligde en gealloceerde opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland in het douane entrepot in Zurich. Lees verder

1 Troy ounce palladium baar Credit Suisse BTW vrij

Uitsluitend te koop in combinatie met opslag

 

Deze palladium baar van 1 troy ounce (31,103 gram) is uitgegeven door Credit Suisse. Het gehalte van deze baar is 99,95%. Wij bieden deze palladium baren aan in combinatie met de opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland (EBN). U kunt bij EBN edelmetaal laten opslaan in een douane entrepot in Zurich. Doordat de edele metalen die hier worden opgeslagen niet in Nederland uitgeleverd worden is het mogelijk om vrij van btw aan te kopen. Hierdoor zijn deze baren aanzienlijk goedkoper dan de baren die u in Nederland aankoopt. Voor het opslaan worden opslagkosten in rekening gebracht. U kunt meer informatie hierover vinden op de pagina Opslag.

De prijs van de 1 troy ounce palladium baar wordt iedere vijf minuten aangepast aan de meest actuele palladiumkoers. Wij rekenen een lage opslag zodat het interessant wordt om op deze manier in fysiek palladium te investeren. De baren worden op naam opgeslagen, volledig verzekerd, in de zwaar beveiligde kluisruimtes van Loomis International te Zurich.

Wij geven een terugkoopgarantie op de palladium baren die inhoudt dat u altijd uw palladium aan ons kunt terugverkopen tegen 98% van de dan geldende palladiumkoers.

The Silver Mountain is voor het aanbieden van haar producten vergunningplichtig ingevolge de Wet op het financieel toezicht en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

 

Lees minder

Specificaties

Palladium baar Credit Suisse
Producent Credit Suisse
Gehalte 99,95%
Conditie Nieuw
Gewicht 1 troy ounce
Land van uitgifte Zwitserland

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review