1 troy ounce zilveren munt Lunar Year of the Ox Rotating Charme antique finish

1 troy ounce Lunar Year of the Ox Rotating Charme antique finish 1 troy ounce Lunar Year of the Ox Rotating Charme antique finish - zijkant 1 troy ounce Lunar Year of the Ox Rotating Charme antique finish - achterkant 1 troy ounce Lunar Year of the Ox Rotating Charme antique finish 1 troy ounce zilveren munt Lunar Year of the Ox Rotating Charme antique finish
1 troy ounce Lunar Year of the Ox Rotating Charme antique finish
  • Prijs: € 129,95 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang direct bericht zodra dit product weer leverbaar is

Beschrijving

De Lunar munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) door de Perth Mint. De Lunar munt staat in het teken van de os en toont dit doormiddel van prachtige versieringen en details. 

Lees verder

Deze prachtige numismatische viering van het jaar van de os trekt erg uw aandacht. De Lunar munten van de Perth Mint zijn erg bekend en indrukwekkend. Deze fascinerende Lunar munt is er een die zich hierbij aansluit. De Lunar munt is geslagen in 1 troy ounce puur zilver (99,9%) door de Perth Mint. De Lunar munt staat in het teken van de os en toont dit doormiddel van prachtige versieringen en details. De Lunar munten zijn gebaseerd op de Chinese dierenriemkalender. Deze kalender bestaat uit 12 verschillende dieren die ieder bij een bepaald jaar horen. De mensen die geboren zijn in “het jaar van de os” zijn volgens de kalender vriendelijk, intelligent, hardwerkend, kalm, eerlijk en betrouwbaar. De Lunar munt heeft een diameter van 40,6 mm en oplage van 3.000 stuks. Ook heeft de munt een nominale waarde van $1. Dit komt omdat de Lunar munt in Tuvalu als een wettig betaalmiddel gezien wordt. De Lunar munt heeft een prachtige uitstraling die versterkt wordt door een antieke afwerking. Daarnaast is de Lunar munt ook 18kt verguld. 

Uitgelicht

  • Oplage van 3.000 stuks
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur zilver (99,9%)
  • Antieke afwerking

Design van de Lunar munt

De Lunar munt ziet er erg indrukwekkend uit. Op de voorzijde van de munt is de beeltenis van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II te zien. De beeltenis is ontworpen door Ian Rank-Broadley. Ook zijn op deze zijde van de munt de nominale waarde en het jaar en land van uitgifte af te lezen. De voorzijde van de Lunar munt sluit goed aan bij de achterzijde. Er namelijk op beide zijde, doormiddel van een roterende bedel, een goud vergulde os te zien. Deze os past ook prachtig bij het design van beide kanten van de munt. Op de achterzijde van de munt zijn rondom deze os artistieke afbeeldingen van verschillende ossen te zien. Er zijn vele details hierin verwerkt, wat het een indrukwekkend effect geeft. De antieke afwerking sluit hierbij aan. De Lunar munt munt trekt erg de aandacht en bevat een schitterend contrast tussen zilver en goud. De roterende bedel is erg uniek en geeft de munt een prachtige uitstraling. 

 

Bent u op zoek naar andere zilveren munten om te kopen? Ons assortiment bestaat uit courante munten en baren van de hoogste kwaliteit. Hiermee garanderen wij het beste voor u.

Lees minder

Specificaties

1 troy ounce Lunar Year of the Ox Rotating Charme antique finish
Producent Perth Mint
Gehalte 99,99%
Conditie Antieke afwerking
Gewicht 1 troy ounce
Doel aankoop Verzamelen
Jaar van uitgifte 2021

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review