Taal
1 Troy ounce gouden munt Mexican Libertad Proof

1 Troy ounce gouden munt Mexican Libertad Proof

De 1 troy ounce gouden Libertad munt is een prachtige proof munt geslagen door La Casa de Moneda de México (Mexicaanse Munt). De Libertad munt bevat 1 troy ounce 99,99% puur goud en heeft een diameter van 34,5 mm.
€ 1.750,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 1.750,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €5000,-

1 oz gouden munt Mexican Libertad Proof

De 1 troy ounce gouden Libertad munt is een prachtige proof munt geslagen door La Casa de Moneda de México (Mexicaanse Munt). De Libertad munt bevat 1 troy ounce 99,99% puur goud en heeft een diameter van 34,5 mm. De gouden Libertad munt is een opvallende prachtige munten komt zelden in Noord-Amerika voor vanwege de gelimiteerde oplage. De munten bevatten een willekeurig jaar van uitgiften, maar dit maakt geen verschil in de waarde van de munt.

Uitgelicht

  • Proof munt
  • 1 troy ounce (31,1 gram) puur goud (99,99%)
  • Geslagen door La Casa de Moneda de México

Design van de Libertad munt

Op de voorzijde van de Libertad munt is het Nationale Schild van Mexico te zien. Er is ook een steenarend afgebeeld die een ratelslang verslindt. Rondom de afbeelding is de tekst “Estados Unidos Mexicanos” af te lezen en in het Nederlands betekent dit “Verenigde Mexicaanse Staten”. De rand van de Libertad munt bevat een prachtig detail en deze loopt ook door op de achterzijde. Op de achterzijde van de Libertad munt is de gevleugelde Victoria van Angel of Independence afgebeeld. Bij de proof versies is de engel mat en de achtergrond prachtig gepolijst.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.