Opslag Zurich

1 Kilogram zilver baar BTW-vrij Asahi - opslag in Zurich

1 Kilogram zilver baar BTW-vrij Asahi 1 Kilogram zilver baar BTW-vrij Asahi
1 Kilogram zilver baar BTW-vrij Asahi
  • Prijs: € 685,00 per stuk
1 à 2 weken levertijd

Beschrijving

Dit product is alleen te koop in combinatie met opslag. BTW-vrij zilver kopen kan in combinatie met opslag in Zurich, Zwitserland. Hier worden de baren vrij van btw op naam opgeslagen en u kunt eenvoudig en voordelig op deze manier zilver kopen en verkopen.

Lees verder

1 kilogram zilverbaar, btw-vrij in combinatie met opslag

Deze zilverbaar van 1 kilogram wordt opgeslagen in Zurich, Zwitserland. Doordat het zilver niet in Nederland wordt uitgeleverd betaalt u geen btw over uw aankoop en hierdoor kunt u op deze manier veel goedkoper in zilver investeren.

De zilverbaar is afkomstig van Asahi. Dit is een erkende product met de Good Delivery Status en erkend door de LBMA.

Indien u btw-vrij zilver koopt in de vorm van deze zilverbaren dan dient u te kiezen voor de opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland. Dit is onze exclusieve partner voor de opslag van edelmetaal met beveiligde opslaglocaties in Rotterdam en Zurich. Edelmetaal Beheer Nederland beschikt over een vergunning van de AFM voor het aanbieden van edelmetaal in combinatie met opslag als een beleggingsobject.

U kunt de 1 kilogram zilverbaren aankopen tegen een lage premie boven de zilverprijs. U betaalt een premie van EUR 45 per kilogram. In deze premie zitten alle kosten voor productie, logistiek e.d. verwerkt en tegen deze aankoopprijs wordt een 1 kilogram zilverbaar opgeslagen op uw naam in onze opslagfaciliteit bij Loomis, Zwitserland.

Voor de opslag van zilver betaalt u opslagkosten. Deze kosten worden periodiek vooraf in rekening gebracht. U betaalt voor de opslag van btw-vrij zilver een vast tarief van 0.90% over de vervangingswaarde (exclusief btw) op jaarbasis.


The Silver Mountain is voor het aanbieden van haar producten vergunningplichtig ingevolge de Wet op het financieel toezicht en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten.

Lees minder

Specificaties

1 Kilogram zilver baar BTW-vrij Asahi
Gehalte 99,9%
Conditie Nieuw
Gewicht 1 kilo

Prijshistorie

Stel prijsalert in

Dit product heeft nog geen reviews

Schrijf een review