1/10 Troy ounce gouden munt Panda

1/10 Troy ounce gouden munt Panda

1/10 Troy ounce gouden munt Panda, geslagen in puur goud.
€ 212,00
Tijdelijk uitverkocht

Laats bekende prijs per stuk:

€ 212,00
  • Volledig verzekerd transport
  • Eerlijke prijs
  • Terugkoopgarantie
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €10.000,-

1/10 troy ounce gouden panda munt

Deze gouden panda munt van 1/10 troy ounce (3,1103 gram) puur goud (99,9%) wordt uitgegeven door de China Gold Coin Corporation. De gouden Panda munten zijn wereldwijd bekend en populair bij verzamelaars. Wij leveren de gouden panda munten van 1/10 troy ounce gesealed in oorspronkelijke verpakking.

Op de voorkant van de gouden Panda munten wordt elk jaar een nieuw design gebruik met daarop één of meerdere reuzenpanda's. Op deze zijde van de munt is ook de nominale waarde, het gewicht (1/10 troy ounce) en goudgehalte (99,9% puur goud) van de munt benoemd. De achterkant van de gouden panda munten is al jaren hetzelfde. De prachtige Chinese tempel ‘Tempel van de Hemel’ is afgebeeld in het midden van de munt. De tempel is gemakkelijk te herkennen door de vele details in het ontwerp. Om de tempel heen is het jaar van uitgifte en de naam van China in Chinese tekens weergegeven.

De gouden panda munten werden van 1982 t/m 2015 geslagen in 1 troy ounce en fracties hiervan, zoals de 1/10 troy ounce. Vanaf 2016 worden de gouden munten uitgegeven in gewichten volgens het metrische stelsel, zoals een munt van 3 gram.

Let op! Afbeeldingen gelden enkel ter indicatie. Wij leveren diverse jaargangen.

Volg ons

The Silver Mountain is actief op de volgende social media kanalen:

Neem contact met ons op

U kunt onze klantenservice bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Wees de eerste die kennismaakt met de nieuwste producten en het laatste nieuws omtrent edelmetaal.