Combibar 50x 1 gram barst in verpakking

Combibar 50x 1 gram scheur in verpakking Combibar 50x 1 gram 50x 1 gram combibar scheur in verpakking Combibar 50x 1 gram circulated
Combibar 50x 1 gram scheur in verpakking
  • Price: €2,642.00 each

Temporarily out of stock

Receive a message as soon as this product is available again

Description

De zogenaamde CombiBars zijn goudbaren waarvan een deel kan worden afgebroken, net als chocoladerepen. Hierdoor worden deze goudbaren een stuk makkelijker verhandelbaar. Het gaat hierbij om de CombiBars van 50x 1 gram goud in circulated conditie. In de verpakking van de combibar zit een barst. Dit heeft geen invloed op de waarde van de combibar. Read more

Combibar 50x 1 gram barst in verpakking

De zogenaamde CombiBars zijn goudbaren waarvan een deel kan worden afgebroken, net als chocoladerepen. Hierdoor worden deze goudbaren een stuk makkelijker verhandelbaar. Het gaat hierbij om de CombiBars van 50x 1 gram goud in circulated conditie. In de verpakking van de combibar zit een barst. Dit heeft geen invloed op de waarde van de combibar.

Kleine hoeveelheden goud verhandelen

Het idee achter deze goudbaren is dat men niet meer direct het aangeschafte aantal gram goud dient te verkopen bij een doorverkoop, maar dat dit ook mogelijk is in een kleinere hoeveelheid per transactie.

De producenten beschikken over de Good Delivery Status bij de LBMA en derhalve zijn deze goudbaren wereldwijd zonder analyse verhandelbaar.

Goud als geschenk

De Combi Baren zijn ideaal als geschenk of om in kleine coupures goud te kunnen handelen. Iedere goudbaar is los verhandelbaar en op iedere goudbaar staat het gewicht (1 gram goud) vermeld en het logo van de producent.

Read less

Specifications

Combibar 50x 1 gram scheur in verpakking
Manufacturer Various
Content 99,99%
Condition Circulated
Weight 50 grams
Year of issue Various
Issuing country Various

Price History

Config your price Alert

This product has no reviews yet.

Write review